Ανακοίνωση 31 Μαίου 2018

  • 0

Ανακοίνωση 31 Μαίου 2018

Ανακοίνωση προς τα Μέλη του Σωματείου «Τεκτονική Αδελφότητα» με τον δ. τ. Μεγάλη Στοά της Ελλάδος

31 Μαίου 2018

 

Αξιότιμα Μέλη,

Επαναλαμβάνουμε την ανακοίνωση της 5ης Μαρτίου 2018 με την οποία προσπαθήσαμε να ενημερώσουμε όλα τα μέλη του Σωματείου σχετικά με την πληρωμή των συνδρομών σας.

Σύμφωνα με το άρθρο 3 του Καταστατικού μεταξύ των υποχρεώσεων των μελών του σωματείου μας είναι και αυτή της καταβολής τακτικά την ετήσια συνδρομή τους.

Με απόφαση της υπό αναστολή Διοίκησης η μηνιαία συνδρομή των μελών έχει ορισθεί στο ποσό των δύο (2) ΕΥΡΩ. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα μέλη του Σωματείου μπορούν να συμμετέχουν, σύμφωνα με το όσα ορίζει το Καταστατικό, στις συγκεντρώσεις και λοιπές εκδηλώσεις εφ’ όσον έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους μία εκ των οποίων είναι η καταβολή των ετήσιων συνδρομών τους. Στο σημείο αυτό πρέπει να διευκρινισθεί ότι η μόνη και σημαντική εκδήλωση στην οποία θα κληθούν τα μέλη του Σωματείου να συμμετάσχουν είναι η εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο όποτε συγκλειθείτε σύμφωνα με όσα προβλέπει η Δικαστική απόφαση 1345/2017.

Με την παρούσα γνωστοποιούμε προς τα αξιότιμα Μέλη του Σωματείου ότι η προσωρινή Διοίκηση αποφάσισε ότι η καταβολή των συνδρομών μπορεί να πραγματοποιηθεί από όλα τα Μέλη του Σωματείου με κατάθεση του ποσού που επιθυμούν στους εξής Τραπεζικούς Λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΙΒΑΝ GR 130 1101 0800 0001 0829 6107 56

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Θα πρέπει υποχρεωτικά στην αιτιολογία πληρωμής να δηλώσετε ΟΝΟΜΑ και ΕΠΩΝΥΜΟ ώστε να είναι δυνατόν να τακτοποιηθεί η συνδρομή σας και να πιστωθεί κανονικά στην μερίδα σας στο Μητρώο Μελών.

Η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης με ηλεκτρονικό τρόπο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] θα αποτελούσε μια πρόσθετη διευκόλυνση για τον λογιστή μας.

Η τακτοποίηση των μελών με την καταβολή της συνδρομής τους για τους μήνες Ιούλιος – Δεκέμβριος 2017 και Ιανουάριος – Ιούνιος 2018 καθιστά κάθε μέλος ταμειακώς εντάξει. Είναι αυτονόητο ότι για τους υπόλοιπους μήνες του 2018 θα πρέπει να γίνει πρόσθετη καταβολή κατά την διάρκεια του δευτέρου εξαμήνου του 2018.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΤΑΜΙΑΣ

 

 


Leave a Reply