Απάντηση του Προέδρου του Δ.Σ., στην επιστολή του Κρ.: Αδ.: Ανδρέα Καραχάλιου

  • 0

Απάντηση του Προέδρου του Δ.Σ., στην επιστολή του Κρ.: Αδ.: Ανδρέα Καραχάλιου

Απάντηση του Προέδρου του Δ.Σ., στην επιστολή του Κρ.: Αδ.: Ανδρέα Καραχάλιου

18 Οκτωβρίου 2017

 

 

Προς τον

Κρατ.·. Αδ.·. Ανδρέα Καραχάλιο,

Ενταύθα

18 Οκτωβρίου 2017

 

Φίλτ.·. Κρατ.·. Αδ.·. Ανδρέα

 

Διάβασα την επιστολή διαμαρτυρίας σου σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης των μελών του Σωματείου μας και σε απάντηση των όσων αναφέρεις παραθέτω τις εξής απαντήσεις:

1. Η προσωρινή Διοίκηση του Σωματείου κατά την πρώτη συνεδρίαση ασχολήθηκε με το θέμα επικοινωνίας με τα μέλη του Σωματείου και μετά από διάφορες σκέψεις εξουσιοδοτήθηκα να μεταφέρω αίτημα / πρόταση προς τον Ενδοξ.·. Μεγ.·. Διδ.·. όπως όλες οι ανακοινώσεις διακινούνται μέσω των Στοών όπως και γινόταν μέχρι τότε. Η απάντηση την οποία λάβαμε ήταν αρνητική και δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να δημιουργήσουμε τον ιστότοπο www.adelfotita.gr τον οποίο και χρησιμοποιούμε έκτοτε για όλες τις ανακοινώσεις μας.

2. Σχετικά με όσα ανέφερε ο Μέγας Ρήτωρ κατά την τελευταία σύνοδο έχει δίκιο να διαμαρτύρεται γιατί η προσωρινή Διοίκηση μόνο για ένα θέμα και αυτό είναι ότι δεν έχουμε μέχρι σήμερα προσφύγει στα δικαστήρια εναντίον του διότι ως αρμόδιος, σύμφωνα με το καταστατικό, επέδειξε εγκληματική αμέλεια για την διαφύλαξη και χρηστή διοίκηση των χρημάτων του σωματείου. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα εκτελέσουμε αυτό το καθήκον πολύ σύντομα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσα να αναφέρω πολλές ελληνικές παροιμίες αλλά περιορίζομαι να πω «θου κύριε φυλακή τω στόματί μου»

3. Το έργο της ενημέρωσης είναι δύσκολο και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της προσωρινής διοίκησης θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να το ξεπεράσουμε και ελπίζω ότι θα επιτύχουμε, αρκεί να θέλουν τα μέλη του σωματείου να ενημερωθούν!!!

Με εκτίμηση & ΑΑ

Βασίλης Γ. Κούτσης 

 


Leave a Reply