Ανακοίνωση 6 Νοεμβρίου 2017

  • 0

Ανακοίνωση 6 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση προς τα Μέλη του Σωματείου «Τεκτονική Αδελφότητα»  με τον δ. τ. Μεγάλη Στοά της Ελλάδος

6 Νοεμβρίου 2017

 

 

Αξιότιμα μέλη,

Προς ενημέρωσή σας την 5η Οκτωβρίου 2017,ο Αντιπρόεδρος της προσωρινής Διοίκησης του Σωματείου μας Δημήτριος Μακρατζάκης υπέβαλε την παραίτησή του με επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ., το κείμενο της οποίας παρατίθεται αυτούσιο:

 

«Αγαπητέ κ.Πρόεδρε, 

με λύπη μου σας γνωρίζω ότι προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι δε μου επιτρέπουν πλέον να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου ως μέλος και μάλιστα, ως Αντιπροέδρου, του Σωματείου ‘’Τεκτονική Αδελφότητα’’ με τον διακριτικό τίτλο ‘’Μεγάλη Στοά της Ελλάδος’’. 

Κατόπιν αυτού, υποβάλλω την παραίτησή μου από την προσωρινή Διοίκηση του Σωματείου, επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς υμάς προσωπικώς και προς τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και να ευχηθώ ευόδωση των εργασιών σας, επ’ ωφελία των μελών του Σωματείου και του εν Ελλάδι Τεκτονισμού. 

Μετά τιμής

Δημήτριος Μακρατζάκης»

 

Η θέση του κ. Δημητρίου Μακρατζάκη και κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Προέδρου, καλύφθηκε από το πρώτο αναπληρωματικό μέλος κ. Αναστάσιο Μπουρμπούλια.

Την 19η Οκτωβρίου 2017, υπέβαλε την παραίτησή του και έτερο μέλος της προσωρινής Διοίκησης του Σωματείου, ο κ. Αέτιος Τζιφάκης με επιστολή που απέστειλλε προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ., η οποία παρατίθεται αυτούσια: Ανακοίνωση προς τα Μέλη του Σωματείου «Τεκτονική Αδελφότητα» με τον δ. τ. Μεγάλη Στοά της Ελλάδος 

 

«ΠΡΟΣ 

τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σωματείου με την επωνυμία ‘’Τεκτονική Αδελφότητα’’ και τον διακριτικό τίτλο ‘’Μεγάλη Στοά της Ελλάδος’’ κ.Βασίλειο Κούτση 

ΘΕΜΑ: Υποβολή παραιτήσεως σχετικά απόφασης 1345/2017 

Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών 

Φίλτατε Πρόεδρε, 

με την παρούσα μου και για καθαρά προσωπικούς λόγους σας υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος της προσωρινής Διοίκησης του Σωματείου με την επωνυμία ‘’Τεκτονική Αδελφότητα’’ και τον διακριτικό τίτλο ‘’Μεγάλη Στοά της Ελλάδος’’. 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Αετός Τζιφάκης»

 

Η θέση του κ. Αέτιου Τζιφάκη και κατόπιν σχετικής προσκλήσεως του Προέδρου, καλύφθηκε από το δεύτερο αναπληρωματικό μέλος κ. Ιγνάντιο Κρανιδιώτη.

Κατόπιν των ανωτέρω την 19η Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Αντιπροέδρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού του Σωματείου με την επωνυμία «ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» και κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας την θέση κατέλαβε με πλειοψηφία ο κ. Θεόδωρος Δαρδαβέσης.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ

Βασίλης Κούτσης                      Λεωνίδας Κασιάπης

 

 


Leave a Reply